perkahwinan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

irfan naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

my second baby birthday

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 19, 2013

CERITERA PUTERA-PUTERA KU

Assalamualaikum...

Dah lama tak story pasal 2 orang putera ku ini...


pejam celik..pejam celik.. abg irfan sekarang ni dah 2 tahun 4 bulan.. adik.. esok masuk 1 tahun... 

perangai abg irfan di kala berusia 2 tahun 4 bulan




-abg sekarang sangat lah petah berkata-kata.. mmg macam mulut mama..hihi.. tapi abg still cakap pelat lagi.. omei sangat..

-suka sangat usik adik.. kalau bangun tido pagi2 mesti cari adik dulu..cian adik tak puas tido..

-kalau pergi giant lagi2 tempat yang ada game tu..suka sangat-sangat.. selalu mengamuk dekat papa sbb nak main aje.. tak mau balik.. cian anak mama nangis sepanjang jalan..siap kena babap lagi ngn papa..

-suka benar makan nasi dengan budu.. ni lah penangan duduk dengan atok..

-dah paham kalau mama cakap papa pergi work.. tapi bila abg dpt tahu papa OT..mesti abg mengeluh sbb papa work lagi..

perangai iman di kala usia menjengah ke 1 tahun





-adik sangat lah laju merangkak..berjalan nya belum lagi... hihi.. org suruh berjalan dia malas.. bila lah anak mama nak jalan ni.. usaha lagi ye anakku..

-adik sangat suka makan.. jagung paling dia suka.. tok ma kata sbb tu lah kot gigi depan dia jarang..hihi..cian adik..

-adik tak banyak ckp macam abg.. sangat lah baik hati org nya.. abg buat apa kat dia pun..dia x balas balik...:)

-bab makan tak memilih..semua dia suka..

-semakin hari semakin besar..adik dah bijak duduk bermain dengan abg..walaupun selalu je abg terbuat adik..tapi adik nak jugak main dengan abg dia..

so sweet both of you... moga anak-anak mama & papa ni membesar menjadi anak yang soleh.. amin..

p/s: mama sayang both of u..:)

2 comments:

  1. sekjap je budak2 ni membesarkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah allene dak berdua ni dh membesar dgn cptnya.. :)

      Delete