perkahwinan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

irfan naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

my second baby birthday

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 19, 2013

our 3rd anniversary "ziana & zaimie- 28.11.10"

Assalamualaikum..

Lama rasanya tidak mencoret di dalam blog ku ini.. dah bersarang rasanya.. nak dibuat diary kata nya.. itu azam yang lalu..akhirnya bersarang jua..:) 

Disebabkan kerajinan baru menjengah hari ni.. makanya nak mengarang sikit perihal tarikh yang cukup indah untuk diri ini & encik suami.. walaupun sudah berlalu utk beberapa ketika..so ni dikira flash back story..:)  28.11.13 is our 3rd anniversary.. syukur kehadrat ilahi.. 3 tahun sudah kami bersama sebagai suami isteri.. Dengan kehadiran 2 cahaya mata.. irfan & iman.. syukur kepada-Mu Ya Allah kerana masih memanjangkan umurku  untuk merasai kebahagian ini....

Ikatan perkahwinan kalau tak der ranjau..kiranya tak indah & ceria lah kan... bergaduh..merajuk.. dipujuk balik.. dah jadi asam garam dalam ikatan perkahwinan ini..

Terima kasih buat en suami yang sentiasa berusaha dengan jayanya untuk membahagiakan kami bertiga..:) terima kasih jua kerana memahami hati wanita ini.. 

kat bawah ni beberapa gambar semasa perkahwinan kami pada tarikh 28.11.10.. :)Moga ikatan ini akan kekal hingga akhir hayat.. amin.. 

p/s: cinta sampai syurga..

1 comment: