perkahwinan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

irfan naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

my second baby birthday

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, February 7, 2013

First Time Beli Tudung Dekat Citraida

ASSALAMUALAIKUM...

Pernah dengar tak nama Citraida ni.. kalau mmg rajin tgk Facebook.. confirm tau.. Citraida ni diasakan oleh Aida gadis melayu tu.. Alah yang cantik-cantik tu..


Ha ni lah pemiliknya..:)
source: fb citraida

Aku belum pernah lagi beli tudung bawal secara online.. sebabnya aku takut terbeli yang kain jenis agak keras tu.. Tapi bila tgk kat facebook citraida ni.. aku jadi tertarik.. selain tu sbb ada SALES..hihi.. aku beli tudung cam kat atas ni sehelai RM 10 ok.. murahkan..tapi minimum pembelian kena beli 5 pasang..Ambik ko.. bertambah ler tudung aku..hahaha

Sebelum ni aku selalu pakai tudung jenis sarung tu je.. alah tudung berawning tu ha.. Yelah bila ada anak susah lah pulak nak pakai tudung jenis bawal.. Tapi bila tgk patern tudung bawal yang pelbagai skrg ni.. membuatkan aku tertarik nak mencuba.. sbnrnya ada macam-macam lagi fesyen.. pasti smua org pun tau.. kalau dapat pi masjid india kan best..hihi.. berangan jelah..tggu anak besaq dulu baru boleh.. hahha.. kalau nak tgk en suami jadi incredible hack leh ler pi masjid india bawak hero-hero ni..:D


Nilah tudung yang diborong..hihi..:)lembut sangat..selamat bersoping ye.. 

Ada lagi satu tempat tudung bawal yang pasti smua org tau.. tudung aidijuma.. lain kali leh try beli kat sini lak..hihi..

# Nilah perempuan kan.. kerja nya membeli aje.. En suami pun dah malas nak layan dah..hahhaa..

2 comments:

  1. hehehe..itulah. suami xde pulak beli2 online ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..en suami xtau. Dia tau2 brg dh smpi je.. :)

      Delete